MING & MING

MING & MING Chinees & Grill restaurant. Nu ook sushi!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 4672 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ming & Ming. Meer weten? Ontdek meer

17 mei 2022 om 21:51 Uitstekend eten en bezorging, alles was heerlijk warm en proefde heerlijk vers.
13 mei 2022 om 22:25 Het was mijn eerste keer bij Ming Ming met bestellen. Wat was het ongelooflijk lekker! Bestelling kwam op afgesproken tijd, eten netjes verpakt maar het belangrijkste, eten was top, ik heb zitten smullen!!
13 mei 2022 om 19:45 Weer prima gegeten.
11 mei 2022 om 20:13 Was weer goed verzorgd zoals altijd, en weer heerlijk gegeten
11 mei 2022 om 16:09 Prima op tijd aangekomen we bestelden op een dinsdag rond 16.45 voor 18.30 te bezorgen en het eten was rond half 7 gebracht dus prima! Het eten was flink heet en vers. Erg veel voor de prijs dus we waren allemaal zeer tevreden!
10 mei 2022 om 22:04 Eten was heerlijk, vooral de buikspek lekker krokant.
10 mei 2022 om 1:11 Prima.
8 mei 2022 om 21:05 Erg lange bezorgtijd, online stond aangegeven tussen 15 en 40 minuten maar dat werd uiteindelijk meer dan 1 uur. Eten weinig smaakvol. Volgende keer weer bestellen bij Ho Dun in het oude dorp.
8 mei 2022 om 19:02 Snelle bezorging. Sushi evenals de bami compleet waren vers en perfect bereid. Goede porties!
5 mei 2022 om 20:33 Helaas saté ajam, volgens mij niet gemarineerd, smakeloos, ook saté saus flauw. We zijn beter gewend. De sushi was wel redelijk
3 mei 2022 om 23:39 Snelle bezorging stond een uur was er binnen 20 min al